info@qstom.si     +386 059 92 60 62
GOLF Hrvaška

Športni izzivi v golfu

Spletne strani, ki podpirajo katerikoli šport, so že v osnovi zelo kompleksne in zahtevajo, da jih oblikujemo povsem unikatno in natančno po potrebah in željah naročnika. V primeru izdelave internetne strani GOLF Hrvaška je največji izziv predstavljalo integriranje vseh kompleksnih pravil igranja golf, vključno s handicapom, v algoritem, ki omogoča hitro in natančno spremljanje rezultatov. Vsebine na internetni strani se posodabljajo preko CMS sistema strani, tako da so ves čas ažurne. Internetna stran je odzivna (responsive design) na vseh vrstah naprav, od računalnikov do pametnih telefonov in tablic. Poskrbeli smo tudi za privlačen videz in možnost ažurnega spremljanja vseh informacij. Posebnost spletnih strani, ki so posvečene športu, je tudi to, da omogočajo spremljanje informacij in rezultatov vsak trenutek na katerikoli napravi.

Design

Customer Data Base

CMS / blog

AD Manager

SEO

Strežnik

Kaj pa vaša spletna stran?

Včasih je dovolj le razgovor o vašem projektu

HRVATSKI GOLF SAVEZ

Golfportal.hr je specializirana spletna stran Hrvatskog golf saveza na kateri so na voljo vse vrste informacij o golfu na Hrvaškem. Na voljo so splošne informacije, novice, koledar tekmovanj, vsi turnirji, klubi, igrišča in rezultati posameznih tekmovanj.

Golf je izjemno priljubljen šport po vsem svetu. Združuje gibanje v naravi, telesno in duševno sprostitev in je primeren za vsa življenjska obdobja. Golf je igra pri kateri je cilj s čim manj udarci spraviti žogico iz startnega položaja v ciljno luknjo. Igralec mora pred udarcem preveriti ali je igranje varno, oziroma se prepričati, da ne bo koga poškodoval, ali s palico ali žogico ali drugimi predmeti na katere lahko vpliva z udarcem. Zmaga igralec tisti, ki igrišče premaga z manj udarci.

Druge reference