info@qstom.si     +386 059 92 60 62
DATA PROTECTION OFFICER

Izzivi oblikovanja strani za pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov

Data Protection Officer je moderno zasnovana in odzivna (responive) spletna stran z obsežno vsebino na tematiko splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov. Vsebina je namenjena predvsem pooblaščenim osebam za varstvo osebnih podatkov saj preko DPO kluba (Data Protection Officer klub) ponuja strokovno gradivo in svetovanje s področja varovanja osebnih podatkov.

Storitev DPO on DEMAND (pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov na poziv) je namenjena vsem, ki so prezaposleni ali pa nimajo časa za dodatno delo in v ta namen obveznosti, ki jim jih nalaga splošna uredba o varstvu osebnih podatkov, urejajo s pogodbenim sodelavcem; najamejo strokovnega sodelavca za pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov. Celotna vsebina na strani je pregledno razdelana in hitro dostopna.

Spletna aplikacija je nadgrajena tudi s sistemom za e-novice (news letter), spletno prijavo na dogodke, ki jih organizira naročnik in klub z vodenjem članstva. Vsebine so razdeljene na javno dostopne in vsebine, ki so na voljo le članom DPO kluba. Stran je zasnovana več jezično. Poseben izziv je bila izdelava e-novic (news letter) po potrebah naročnika.

Design

NEWS LETTER

CMS / blog

CRM

SEO

Strežnik

Kaj pa vaša spletna stran?

Včasih je dovolj le razgovor o vašem projektu

INFO HIŠA, svetovanje in izobraževanje d.o.o.

 

Maja 2018 bo začela veljati nova Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov, ki bo enotno za to področje veljala v vseh državah članicah EU. Prinaša precej novosti, ki jih bodo morali spoštovati upravljalci in tudi pogodbeni obdelovalci zbirk osebnih podatkov. Info hiša na spletni strani DPO on Demand ponuja storitve pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov.

DPO klub bo združeval pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov s poznavanjem predpisov in praktičnimi izkušnjami na področju varstva podatkov.

Čeje vaše podjetje premajhno, da bi redno zaposlilo pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov, pa jo v skladu z novo uredbo morate imeti, lahko storitev DPO on DEMAND naročite pri Info Hiši d.o.o.

Druge reference