info@qstom.si     +386 059 92 60 62

Spletne aplikacije izdelane po naročilu

Kadar želite posebno spletno stran, kjer so vaše potrebe in želje unikatne, vam jo razvijemo in izdelamo po naročilu posebej za vas.

  • Izdelujemo spletne aplikacije po naročilu 

  • Rešitve za vas razvijemo od ideje do izdelave 

  • Vaša aplikacija je povsem unikatna 

Pošljite povpraševanje
Zanesljiva izdelava spletnih trgovin

Razvoj unikatnih spletnih strani in aplikacij

Pred začetkom izdelave spletne vsebine, se morate odločiti ali boste svoj spletni projekt zasnovali na kateri od že razširjenih platform ali se boste raje odločili za razvoj povsem svoje spletne aplikacije.

Preprostejše spletne vsebine, kot so blogi , enostavne informacijske spletne strani in klasična internetna prodaja so primerni za že razširjene platforme kot je npr. OpenCart ali WordPress. To je za vas tudi ceneje in hitreje.

Kadar pa pripravljate zahtevnejši spletni projekt je razvoj lastne spletne aplikacije mnogo boljša rešitev. Morda je resda na začetku dražja in njen razvoj vzame več časa, vendar vam edina zagotavlja uporabnost, učinkovitost in uspeh, ki ste si ga zamislili. Pred končno odločitvijo se lahko o tem podrobno pogovorite z našo strokovno ekipo, ki ima veliko izkušenj tako s sodobnimi platformami, kot z razvojem unikatnih spletnih aplikacij.

Projekti razvoja spletnih aplikacij

Izdelali smo že več unikatnih spletnih aplikacij povsem po željah, potrebah in tehničnih zahtevah naših partnerjev. Razvoj take aplikacije zahteva sicer nekoliko več časa in tesno sodelovanje z vami. Za nas so take aplikacije posebej zaželjeni izzivi!

Želite unikatno spletno stran ali aplikacijo?

Trudimo se, da so rešitve učinkovite in primerne vašim potrebam

Povsem unikatni, drugačni in prepoznavni