info@qstom.si     +386 059 92 60 62

Oblikovanje in vnos spletnih vsebin

Za kvalitetno oblikovanje vaših spletnih strani poskrbijo naši strokovnjaki, ki pri tem združujejo svoje tehnične izkušnje in trenutne trende za optimizacijo strani.

  • Vsebine oblikujemo strokovno in sodobno 

  • Upoštevamo vse trenutne smernice  

  • Vključujemo SEO optimizacijo, hitrost in odzivnost 

Pošljite povpraševanje

Storitve profesionalno oblikovanih vsebin

Pri izdelavi spletnih strani in trgovin nam je končna uporabniška izkušnja pomembna že pri načrtovanju.

Kako oblikovati kvalitetno vsebino

Nič več ni skrivnost, da je vsebina danes kralj! Vendar pri oblikovanju vsebine ni dovolj zgolj dobro poznavanje tematike ali izdelkov, ki jih predstavljamo in prodajamo. Potrebno je upoštevati mnogo faktorjev, ki pripomorejo k zares odlični uporabniški izkušnnji, kar se potem odrazi tudi v obisku strani ali odlični prodaji.

SEO optimizacija vsebine je danes izjemno pomembna, če želite biti na spletu ‘vidni’, kar pomeni da vas najdemo na prvih straneh vseh brskalnikov. Optimizacijo vsebine je zato pomembno vključiti že pri samem kreiranju in oblikovanju strani. Pri tem so pomembne ključne besede, naslovi in dobra struktura vsebine na spletni strani. Optimizacija, ki je ne spremlja tudi kvalitetna vsebina, vam ne bo prinesla želenega uspeha.

Optimizacija spletnih vsebin Google SEO

Hitrost nalaganje spletnih strani je ključen faktor za doseganje dobre uporabniške izkušnje. Kljub temu jo velikokrat žrtvujejo zaradi lepšega videza, več vsebine, več funkcij…. Nikoli ne smemo pozabiti, da je večini uporabnikov hitrost nalaganja pomembnejša. Obiskovalci bodo vašo stran zapustili še preden se bo sploh v celoti naložila. Našim strankam pomagamo najti pravo ravnotežje med uporabnostjo in hitrim nalaganjem.

Hitri Web Strežniki

Grafična podoba spletne strani ali internetne trgovine je velikokrat odločilen faktor pri končni odločitvi obiskovalca ali se bo k vam vračal ali ne. Vizualna podoba podzavestno vpliva na naše odločitve, zato je izjemno pomembna pri načrtovanju oblikovanja spletnih vsebin. Na spletu se obiskovalci nehote odločajo z ‘očmi’, zato se trudimo, da so naše spletne strani všečne in všečkane!

Grafično oblikovanje spletne strani

Responsive design ali odzivno oblikovanje spletnih vsebin pomeni, da je celotna internetna stran ali trgovina prilagojena na uporabo na različnih zaslonih. Danes se obisk spletnih strani preko pametnih telefonov in tabličnih računalnikov izjemno hitro povečuje. Pomembno je, da uporabniki vaše spletne strani na vseh napravah doživljajo maksimalno dobro uporabniško izkušnjo. Pri oblikovanju novih spletnih strani to vključimo že pri samem načrtovanju. Pri prenovi starejših strani nudimo kvalitetne prilagoditve, ki vam bodo omogočile, da zadovoljite svoje obiskovalce.

Responsive design strani

Uporabniška izkušnja ali user experience (UX) na kratko pomeni kako enostavno so obiskovalci ali kupci prišli do želenih vsebin ali produkta. Dobra uporabniška izkušnja je vedno naš cilj. Najlažje ga dosežemo s profesionalnim oblikovanjem vsebine od načrtovanja, do objave na svetovnem spletu in z analizami obnašanja obiskovalcev spletne strani ali trgovine.

Pregledna in jasna vsebina

Projekti strokovno oblikovanih spletnih vsebin

V množici spletnih strani in trgovin je danes izjemno pomembno, da ponujate kvalitetno uporabniško izkušnjo. Vsebina je tista, ki to zagotavlja. Zgolj dobro poznavanje tematike in produktov, danes ni več dovolj, saj je potrebno zagotoviti tudi enostavno iskanje, hitro nalaganje, odzivnost na vseh napravah in z optimizacijo poskrbeti, da vas bodo obiskovalci in kupci na spletu tudi našli.

Kako do profesionalno oblikovane vsebine?

Trudimo se, da so rešitve učinkovite in primerne vašim potrebam

Zakaj profesionalno oblikovana vsebina