info@qstom.si     +386 059 92 60 62

9 razlogov zakaj izbrati OpenCart

Če bi radi odprli svojo trgovino na internetu, ki bo preprosta za uporabo, učinkovita, prijazna obiskovalcem in kupcem, privlačna, dobro odzivna na vseh zaslonih, hitra in uspešna, potem morate izbrati za vas najbolj ustrezno platformo na kateri bo temeljila vaša celotna prodaja.

Danes je na voljo veliko dobrih CMS sistemov za spletno prodajo, kot so Magento, OpenCart, Zencart, WooCommerce, PrestaShop in drugi, ki jih uporablja veliko on-line podjetij. Ampak niti en ni primeren za vse in vsakogar. Kateri je najboljši za vas, je odvisno od vaših potreb, ciljev, števila prodajnih izdelkov, možnosti nadgradnje in integriranja v razne CRM sisteme podjetja.

Opencart znak in vključitev v računalnik                                                                                                     OpenCart vse bolj postaja sistem, ki ga izbira vse več in več podjetij.

1. OpenCart platforma je enostavna, zanesljiva in prilagodljiva

OpenCart je uporabnikom prijazen, enostaven za upravljanje in administriranje. To pomeni, da tudi tisti lastniki spletnih trgovin, ki morda nimajo veliko znanja ali izkušenj z različnimi računalniškimi programi, z lahkoto uporabljajo in upravljajo svojo internetno prodajo. Nadzorna plošča je nekomplicirana in preprosta za uporabo. OpenCart je ena večjih spletnih skupnosti na področju on-line prodaje.

2. Izdelava trgovine z njim ne zahteva veliko časa

Ker je OpenCart sistem lažji za uporabo in zahteva manj časa za vzpostavlitev spletne trgovine ali internetne strani, je posledično tudi cenejši od drugih primerljivih platform. Večina spletnih izdelovalcev internetnih trgovin in razvijalcev spletnih strani, ki ponujajo izdelavo na OpenCart sistemu, za svoje delo računajo manj kot tisti, ki isto ponujajo na večjih sistemih kot je npr. Magento. Še posebej se to pozna pri manjših in srednje velikih spletnih trgovinah, ki ponujajo do 10.000 izdelkov.

3. Osnovna verzija OpenCart platforme je zastonj

Osnovna OpenCart platforma je popolnoma brezplačna. Tudi to je eden izmed pomembnih razlogov zakaj je tako priljubljena in zakaj lahko izdelovalci spletnih trgovin, ki jo uporabljajo svojim strankam računajo manj kot tisti, ki trgovine razvijajo na drugih platformah. Vzdrževanje, plačljivi moduli in ostale plačljive nadgradnje niso drage. Še posebej v primerjavi z nekaterimi drugimi, ki so danes na voljo na trgu spletne prodaje.

Nakupovanje na spletu

4. Veliko ljudi se ves čas ukvarja z njegovo nadgradnjo

Veliko programerjev je vključenih v razvoj programske opreme in v tehnično pomoč pri uporabi OpenCart platforme. Na spletu je na voljo res ogromno informacij in podpore v obliki forumov, blogov in tudi strokovnjakov. Po svetu je mnogo izdelovalcev spletnih trgovin, ki uporabljajo OpenCart. Sloveniji imamo večletne izkušnje in odlične reference z delom na OpenCart platfromi v qStom Web Solutions.

5. Moduli in razširitve na OpenCart platformi

Na OpenCart platformi je na voljo mnogo nadgradenj in modulov za povečanje funkcionalnosti, izboljšanje uporabniške izkušnje, integracije z raznimi CRM sistemi, privlačnejši videz ali prepoznavnost. To pomeni, da lahko v spletni trgovini, ki je narejena v OpenCart-u naredite vse kar zmorejo primerljive trgovine, pravzaprav pa tudi praktično vse, kar si sploh lahko zamislite.

6. Odlična tehnična podpora in nadgradnje

Tudi če ste si za internetno prodajo zamislili funkcionalnost, ki je OpenCart ne ponuja, skrbi niso potrebne, saj lahko izdelovalci spletnih trgovin, ki imajo izkušnje z OpenCartom, za vas tako nadgradnjo izdelajo sami. Podjetju, ki za vas razvija trgovino, morate samo natančno predstaviti svoje želje in potrebe. Zagotovo bodo v okviru OpenCart platforme izvedljive.

Lahko pomagamo?

Imamo dolgoletne izkušnje z izdelavo spletnih trgovin na platformi OpenCart

7. Odlična in cenovno ugodna rešitev za StartUp-e

OpenCart je pravzaprav popolna rešitev za StartUp-e in manjša ter srednja podjetja na področju on-line prodaje. Vključuje vsa v svetu uveljavljena plačilna sredstva, kot so Paypal in plačila s plačilnimi in kreditnimi karticami. Pomembna lastnost OpenCart-a pa je tudi to, da je v primeru hitre rasti vašega podjetja, nadgradnja do največjih razsežnosti ob sodelovanju dobrih razvijalcev spletnih strani, hitro in cenovno ugodno izvedljiva.

8. Najhitreje rastoča odprto kodna platforma na svetu

OpenCart spada med najhitreje rastoče odprto kodne platforme na svetu, specializirana predvsem za internetno prodajo. Od začetka leta 2007 do danes, je zagotovo največja skupnost, ki zajema spletno prodajo po vsem svetu. Nešteti komentarji, mnenja in primerjave pričajo o stabilnem in uspešnem CMS sistemu. Zato je med manjšimi in srednjimi podjetji ter med StartUp-i med največkrat izbranimi.

9. Na voljo je mnogo navodil in razlag o njegovi uporabi

OpenCart uporablja veliko podjetij, ki se ukvarjajo s spletnim oblikovanjem in izdelavo internetnih trgovin in strani. Razlog zato je tudi to, da je OpenCart zelo uporabnikom prijazen vmesnik. Prav zaradi tega, ker je tako priljubljen, je na voljo tudi veliko navodil in nasvetov o njegovi uporabi, kar še povečuje njegovo uporabnost in uspešnost.

Izbira OpenCart-a za razvoj in postavitev spletne trgovine je odlična odločitev. Je varen, poceni, enostaven za uporabo, zanesljiv, ponuja bogato izbiro modulov in privlačen videz. Priporočljivo je, da izberete zanesljive izdelovalce spletnih trgovin.  Take, ki imajo veliko izkušenj z OpenCartom in čimveč že izdelanih internetnih prodajnih projektov.