info@qstom.si     +386 059 92 60 62

Odzivna stran

Spletne strani in trgovine izdelujemo z uporabo responsive design tehnologije – torej tako, da se prilagajajo na različne velikosti ekranov. 

  • Izdelujemo odzivne spletne strani 

  • Spletne strani se prilagajajo vsem napravam 

  • Hitro se odzivajo tako na telefonih, kot tablicah in računalnikih 

Pošljite povpraševanje

Odzivne spletne strani in trgovine

Izdelujemo spletne strani, ki so odzivne in prilagojene na vse vrste naprav (mobilni telefoni, tablični računalniki, računalniški zasloni…).

Odzivna spletna stran- responsive design

Vse več uporabnikov si ogleduje spletne strani na mobilnih telefonih ali tablicah. Zato je danes izjemno pomebno, da so spletne strani in trgovine prilagojene na tako uporabo. Spletne strani, ki so izdelane odzivno, z responive designom, se v trenutku prilagodijo na različne velikosti zaslonov.

Odzivna spletna stran, je stran, ki se lahko v trenutku prilagodi na napravo uporabnika, ne glede na to ali gre za računalniški zaslon, mobilni telefon ali tablični računalnik. V trenutku prilagodi velikost vse vsebine na različne dimenzije zaslonov. S tem zagotovi dobro uporabniško izkušnjo na vseh napravah.

slider-pic101

Obisk spletnih vsebin preko mobilnih telefonov že nekaj let strmo narašča. Strani, ki mobilcem niso prilagojene danes izgubljajo obiskovalce in kupce. Pri izdelavi novih spletnih strani ali trgovin je najbolje odzivnost vključiti že na začetku. Že obstoječe strani lahko uspešno prilagodimo, tako da so dobro odzivne na vseh napravah.

slider-pic101

Spletna stran, ki je izdelana odzivno drastično zmanjša čas izdelave in njene stroške. Namesto, da izdelate posebne spletne strani za različne naprave, kot so mobilci in tablični računalniki, raje investirajte v spletno stran ali trgovino, ki uporablja responsive design.

Spletni brskalniki so tisti, ki omogočajo, da vas obiskovalci ali kupci na spletu sploh najdejo. Dinamične, odzivne spletne strani in trgovine so tiste, ki se pojavljajo na prvih mestih na vseh brskalnikih. Zakaj? Ker je dobra odzivnost visoko ocenjena na vseh brskalnikih. S tem si avtomatično zagotovite boljšo optimizacijo.

Odzivne spletne strani

Prihodnost uporabe spletnih strani temelji na odzivnih in dinamičnih spletnih vsebinah. Branje spletnih informacij, brskanje po spletu, kupovanje se vse bolj seli na mobilce in tablične računalnike. Njihova uporaba je že presegla 60% vsega brskanja po internetu. Ne zaostajajte za konkurenco in se podajte v prihodnost že danes! 

Ali je vaša stran učinkovito odzivna?

Trudimo se, da so rešitve učinkovite in primerne vašim potrebam

Preberite več o spletnih straneh v odzivnem načinu