info@qstom.si     +386 059 92 60 62

CMS spletne strani

CMS- Content Management Systems, so sistemi, ki vam omogočajo enostavno uporabo in nadgradnjo vaših spletnih strani in trgovin.

  • Pomagamo vam izbrati CMS sistem, ki je najbolj primeren za vas 

  • Delamo z najboljšimi CMS sistemi, ki so trenutno na voljo

  • Naučimo vas učinkovito uporabo CMS sistema 

Pošljite povpraševanje

CMS spletne strani

Izdelujemo spletne strani in spletne trgovine na osnovi CMS sitemov, ki so kot ustvarjeni za vas.

Kaj je CMS- Content Management Systems

Najbolj preprosto povedano je CMS programski paket, ki omogoča izdelavo, objavo, distribucijo, organiziranje in uporabljanje spletnih vsebin. Večina CMS sistemov je podobnih kot programi, ki omogočajo pisanje tekstov, kakršen je na primer Microsoftov Word.

WORDPRESS je enostaven za uporabo. Z njim lahko hitro izdelamo spletno stran. Primeren je predvsem za spletne strani, ne pa za spletne trgovine. Uporaben je za informacijske strani, bloge in klasične predstavitvene strani.

CMS splettna stran v WordPress

OPEN CART je sistem, ki je namenjen predvsem spletnim trgovinam. Je enostaven za uporabo, omogoča hitro izdelavo in preprosto urejanje in nadgradnje. Vključuje tudi vse potrebno za dobro optimizacijo in odzivnost na vseh napravah (računalniki, tablice, telefoni…)

slider-pic101

qStom CMS sistem, je sistem, ki ga za vas, po meri, v skladu z vašimi željami in potrebami, izdelamo pri qStom Web Solutions. Je primeren tako za spletne strani, kot za spletne trgovine.

JOOMLA! je sistem, ki je zelo primeren za spletne strani in spletne aplikacije. Je enostavna za uporabo, omogoča hitro izdelavo in veliko nadgradenj.

CONTAO je sistem, ki je uporaben tako za spletne strani, kot spletne trgovine. Omogoča dobro povezavo za vse, ki želijo imeti komercialen del (trgovino) ločen od informacijskega.

Internetni CMS projekti

Če želite imeti dobro uporabno, hitro, privlačno spletno stran ali internetno trgovino, boste potrebovali ustrezen CMS sistem, ki bo prilagojen vašim željam in potrebam. Ustrezen CMS sistem vam zagotavlja enostavno uporabo, preprosto nadgradnjo in ugodno vzdrževanje vaše spletne strani ali trgovine.

Ali vaša stran uporablja CMS sistem?

Trudimo se, da so rešitve učinkovite in primerne vašim potrebam

Zakaj uporabiti CMS sistem